RescuteKit
Terug naar home

Laatst bijgewerkt:

Je RescuteKit-account verwijderen

Je kunt je RescuteKit-account en de gegevens ervan altijd verwijderen, gratis en zonder uitleg te geven. Het snelst gaat het in de app. Heb je de app niet meer geïnstalleerd, dan kun je het hier aanvragen. Let op: de app verwijderen verwijdert je account en je back-up in de cloud niet. RescuteKit is een app van Art Studio.

In de app (direct)

  • Open RescuteKit en tik op Start rechtsboven op je foto of je initialen om je Profiel te openen.
  • Tik in het onderdeel Account op Account verwijderen en bevestig.
  • Bevestig nog een keer met Apple of Google. Dat vragen we voor de veiligheid, om zeker te weten dat jij het bent.
  • Je hebt een internetverbinding nodig. Heb je die niet, dan laat de app het weten en wordt er niets gewist.

Als het klaar is, worden je account en je back-up in de cloud meteen verwijderd, wordt alles op de telefoon gewist en gaat de app terug naar het welkomstscherm. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt: om RescuteKit weer te gebruiken moet je een nieuw account aanmaken, dat leeg begint.

Zonder de app

  • Mail ons op rescutekit@artstudiogroup.com met als onderwerp 'Mijn account verwijderen'.
  • Stuur de mail vanaf het e-mailadres waarmee je inlogt bij RescuteKit. Heb je 'Verberg mijn e-mailadres' van Apple gebruikt, mail ons dan vanaf je eigen adres en vermeld het doorstuuradres dat Apple voor RescuteKit heeft aangemaakt. Je vindt het op account.apple.com, onder Inloggen en veiligheid › Log in met Apple.
  • Je hoeft niet te vertellen waarom. We vragen nooit om je wachtwoord.

We bevestigen binnen maximaal 5 werkdagen dat we je verzoek hebben ontvangen. Als we niet kunnen bevestigen dat het account van jou is, vragen we je om één extra gegeven. Je account en je back-up in de cloud worden binnen maximaal 30 dagen na je verzoek verwijderd, en we laten het je weten als het gedaan is.

Via de website kunnen we niet wissen wat op je telefoon staat. Heb je de app nog geïnstalleerd, verwijder hem dan om die gegevens te wissen.

Als je RescuteKit Pro hebt

Je account of de app verwijderen zegt je abonnement niet op. Zeg het eerst op in de App Store (Instellingen › je naam › Abonnementen) of in Google Play (play.google.com/store/account/subscriptions); anders blijft de winkel het in rekening brengen. Heb je een Pro-proefperiode die wij je hebben gegeven, dan eindigt die als je je account verwijdert en hoef je niets op te zeggen.

Wat er wordt verwijderd

  • Je account: naam, e-mailadres, ID, de dienst waarmee je inlogt en, als je met Google bent ingelogd, de link naar je profielfoto.
  • Je accountprofiel, inclusief een eventuele Pro-proefperiode, en je gekoppelde apparaten.
  • Je abonnementsgegevens bij RevenueCat: de aankoopgeschiedenis die aan je account is gekoppeld.
  • Je back-up in de cloud: rugzakken, voorraad, artikelen, geschiedenis, mensen in je huishouden en hun gezondheidsgegevens, profiel van je huishouden (huisdieren, auto en generator) en verzamelpunten (inclusief je huis).
  • Alles wat op de telefoon staat, als je het account in de app verwijdert.
  • Als je lid bent van een gezin, verlaat je het en zien de andere leden je naam en je foto niet meer. Was je het laatste lid, dan wordt het gezin verwijderd met alles wat erin werd gedeeld. Was je eigenaar van een gedeelde voorraad, dan gaat die over naar een andere eigenaar in dat gezin, zodat niemand zijn voorraad kwijtraakt.
  • De toegang van RescuteKit tot je Apple- of Google-account. Vanuit de app trekken we die automatisch in.

Wat er niet wordt verwijderd

  • Crashrapporten en gebruiksgegevens, omdat die niet aan je account of je naam zijn gekoppeld: ze worden vanzelf gewist als hun termijn afloopt (maximaal 90 dagen voor crash- en prestatierapporten, en maximaal 14 maanden voor gebruiksgegevens).
  • Wat andere leden van je gezin zelf hebben gekopieerd of ingevuld, want dat is van hen.
  • De betaalbewijzen die Apple en Google wettelijk moeten bewaren, onder hun eigen beleid.
  • Een minimale vastlegging van je verzoek en je toestemmingen (datum, e-mailadres en versie van de tekst), die we 3 jaar bewaren, alleen om te kunnen aantonen dat we ze hebben afgehandeld.
  • Je Apple- of Google-account, dat van jou is en onaangeroerd blijft. Heb je de verwijdering via de website aangevraagd, dan kun je ook de toegang van RescuteKit intrekken: bij Apple op account.apple.com › Inloggen en veiligheid › Log in met Apple; bij Google op myaccount.google.com/linkedapps › Inloggen met Google.

Termijnen in het kort

  • Via de app: meteen.
  • Via de website of per e-mail: bevestiging binnen maximaal 5 werkdagen en verwijdering binnen maximaal 30 dagen.
  • De app verwijderen: verwijdert je account en je back-up in de cloud niet.
  • Technische gegevens die niet aan je account zijn gekoppeld: worden vanzelf gewist, binnen maximaal 14 maanden.

Vragen?

Mail ons op rescutekit@artstudiogroup.com. Alle details vind je in het Privacybeleid.